8
apr
Seneste opdatering: 9/4-25 kl. 0841
39 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den britiske regering medvirker til folkemordet i Gaza med spionfly og SAS tropper.

Matt Kennard er uddannet pĂ„ Columbia Journalism School, „den fineste journalistskole i verden,“ der med hans ord „uddanner alle den dybe stats journalister.“ HĂžr hans historie om, da Henry Kissinger forelĂŠste der, og han rejste sig op og sagde ham et par borgerlige ord. Han har desuden arbejdet pĂ„ New Statesman, The Guardian, og Financial Times.

Vi ved, hvordan vore medier ser ud, men vi ved mindre om hvorfor, fordi de der arbejder der, er utilbÞjelige til at afslÞre dem. Man kunne ellers mene, at de sidste fem Ärs massive medielÞgne burde have vÊret nok til at kalde de samvittighedsfulde journalister pÄ banen, vi troede fandtes. Heldigvis har Matt Kennard ikke den hÊmning, alle andre lider under. Han har netop skrevet en bog om branchen, The Racket: A Rogue Reporter vs The American Empire.*

Han taler desuden om, hvordan disse medier fortier det pÄgÄende folkemord i Gaza. Vi kan sige, vi har den undskyldning, at vi ikke ved hvad der foregÄr, fordi medierne fortier det, for pÄ den anden side er det ikke en holdbar undskyldning i en tid, hvor vi kan se massemordet sÄ at sige mens det foregÄr pÄ endnu frie videokanaler som Rumble. Her forleden drÊbte Netanyahu mindst 100 civile heraf mindst 27 i en skole, hvor mÞdre med smÄbÞrn havde sÞgt tilflugt. Det kan man ogsÄ se nedenfor, hvis man vil. Kennard viser, at den britiske regering aktivt medvirker i folkemordet bÄde med spionfly og SAS tropper.

Netanyahu mener, at det er „antisemitisme“ at pĂ„pege, men i sĂ„ fald er mere end 75 % af Israels befolkning „antisemitter,“ for de har aldrig stemt pĂ„ ham, og mange af dem afskyr ham lige sĂ„ meget som vi andre burde, der tager afstand fra systematiske massemyrderier pĂ„ civile. I Ăžjeblikket er han i Washington for endnu en gang at prĂžve at fĂ„ en amerikansk prĂŠsident til at angribe Iran. Det ville ligne Trump dĂ„rligt at gĂ„ med til det, ingen andre prĂŠsidenter har villet, selvom han spiller med de militĂŠre muskler. Antagelig er det for at tvinge iranerne til forhandlinger. Iranerne har begĂ„et den fatale fejl, at nedbringe tiden til de har et klargjort, interkontinentalt atommissil fra et Ă„r til en uge, og det er er der ingen der Ăžnsker. NĂŠppe deres allierede heller.

LÊs mere »



 7
apr
Seneste opdatering: 7/4-25 kl. 1404
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard og historikeren Michael Ledeen, 2008 © Snaphanen.dk

Lars Hedegaard

Den 5. november sidste Ă„r – altsĂ„ samme dag som det amerikanske prĂŠsidentvalg foregik – kunne Ritzau citere en meningsmĂ„ling, der viste, at kun 7,8 pct. af danskerne ville stemme pĂ„ Donald Trump, hvis de kunne. Hele 83,5 pct. ville stemme pĂ„ Kamala Harris.

En anden opgĂžrelse, som jeg har set, viser endnu ringere dansk tilslutning til den republikanske kandidat, nemlig 4 pct. Der er nĂŠrmest tale om nordkoreanske tal. I diktaturstater vil hele befolkningen udtrykke begejstret stĂžtte til den elskede leder, for de har ikke andet valg. I det frie Danmark falder folk over deres egne ben i bestrĂŠbelserne for at bedyre deres elskov til det grinende gebis, Kamala Harris.

LÊs mere »



 6
apr
Seneste opdatering: 6/4-25 kl. 1728
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den herskende klasse Ăžnsker indvandringen

Af Lars Hedegaard

Mens verdens opmĂŠrksomhed er rettet mod begivenhederne i USA, bĂžr det ikke glemmes, at der ogsĂ„ sker opsigtsvĂŠkkende tildragelse i Europa – og ikke blot Ukraine-krigen.

IfÞlge YouGov er Keir Starmes britiske Labour-regerings popularitet styrtdykket. Blot 14 pct. af vÊlgerne bifalder dens indsats, mens hele 68 pct. udtrykker deres mishag. Efter at have vundet parlamentsvalget sidste Är, mÄ premierminister Starmer opleve, at hans stÞtte i befolkningen stort set er forduftet.

Årsagerne til denne misstemning er ikke vanskelige at fĂ„ Ăžje pĂ„: Labour-regeringen har ikke opfyldt sine Ăžkonomiske lĂžfter eller stoppet den massive illegale indvandring.

LÊs mere »



 4
apr
Seneste opdatering: 4/4-25 kl. 1353
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Lars Hedegaard

Meget kan man sige om Donald Trump, men fÄ vil beskylde ham for at vÊre bange af sig.

Nu har han sat alt pÄ et brÊt, og erklÊrer at han vil vende op og ned pÄ den hidtidige Þkonomiske verdensorden, idet han har gjort det klart, at han udelukkende bekymrer sig om USA, og at resten af verdens lande mÄ tage sig af deres egne problemer.

Hvis hans beslutning om at svare igen pÄ de toldsatser plus andre handelsbegrÊnsninger, hvormed resten af verden gennem Ärtier har belemret amerikanske eksportÞrer og arbejdere, de nÊste mÄneder fÞrer til inflation eller recession, er det slut med hans prÊsidentskab, og han mÄ bruge resten af sin periode til at slikke sÄrene efter sit forsmÊdelige nederlag.

LÊs mere »



 4
apr
Seneste opdatering: 4/4-25 kl. 1215
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kai SÞrlander udkommer pÄ engelsk pÄ Springer

Denne bog forklarer, hvordan ideen om, at der ikke er nogen ultimativ, universel sandhed, i sig selv er en selvmodsigende filosofisk position. Filosoffer har gennem historien forsÞgt at besvare spÞrgsmÄlet om, hvad den dybeste sandhed om verden og vores situation i verden er.

De har fremsat forskellige filosofiske systemer, men ingen har vundet universel accept; og det er i dag en udbredt opfattelse, at de filosofiske systemers tid er forbi. Denne bog viser meget konkret, hvordan man skal gÄ frem for at afdÊkke det system af indbyrdes definerede grundbegreber, som mÄ forudsÊttes for enhver mulig beskrivelse af virkeligheden og enhver mulig beskrivelse af vores situation som personer. Ved sÄledes at genoplive diskussionen om filosofiske systemer fÞjer forfatteren ogsÄ et nyt aspekt til den historiske og nutidige diskussion af Kants kritik af den rene fornuft.

Men for filosofien rejser der sig sĂ„ spĂžrgsmĂ„let, om dette system af grundbegreber kunne have vĂŠret anderledes. Og for at kunne besvare dette spĂžrgsmĂ„l mĂ„ man have et grundlag, som selv – rent begrebslogisk – er sĂ„ledes nĂždvendigt, at det ikke kunne vĂŠre anderledes, og som samtidig kan stĂ„ som grundlag for en argumentation for, hvorvidt det system af grundbegreber, som faktisk er forudsat vor virkelighedserkendelse, rent logisk kunne have vĂŠret anderledes – eller ikke kunne have vĂŠret anderledes.

LÊs mere »



 3
apr
Seneste opdatering: 4/4-25 kl. 1205
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vladimir Bukovsky sammenlignede EU med Sovjetunionen

„EU kan ligesom Sovjet ikke demokratiseres. Se hvad der skete, da Mikhail Gorbachev prþvede“

Former Soviet Dissident Vladimir Bukovsky is interviewed on the emerging totalitarianism of the European Union, which he likens structurally to the Soviet Union. This is a man who spent 12 years in Soviet psychiatric institutions, i.e. re-education camps, and knows something about despotism, thought crimes and the use of ideology to break individuals and nations.

„Staten ejede alt, der var ingen privat ejendomsret“

„I begyndelsen troede mange pĂ„, at det var et nyt system, der ville gĂžre alle lykkelige. Det ville fjerne alle uenigheder, og alle ville leve lykkelige til deres dages ende. De forstod ikke, at systemet var forudbestemt til at brase sammen. Sovjetunionen overlevede kun 73 Ă„rs udplyndring, fordi det var sĂ„ ufatteligt rigt pĂ„ resourcer.“ I EU sidder der 100.000 bureaukrater, og flytter rundt pĂ„ de vĂŠrdier, andre skaber

„NĂ„r Polen i dag (2004) melder sig ind i EU, melder det sig blot ind i en mildere form for Sovjetunionen. EU har endnu ikke forbudt privat ejendomsret, men dets version af Sovjtsocialismen er ufatteligt, hĂžje skatter.“

LÊs mere »